× Diskuze a fórum o všem možném

Domácí sádlo

Více
#1 od skolka
Odpověděl skolka pro téma Domácí sádlo
Ano, zkoušeli jsme doma škvařit domácí sádlo a je to opravdu delikatela. Doporučila bych vám první sádlo podlét trochu vodou, aby se zpočátku nepřiškvařilo a potom, kdy už bude skoro hotové, tak podlít trochou mléka, které mu dodá takovou růžovou barvu.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

  • manufaktura
  • Avatar uživatele manufaktura Autor tématu
  • Offline
  • SUPER SPECIALISTA
  • SUPER SPECIALISTA
Více
#2 od manufaktura
Domácí sádlo vytvořil uživatel manufaktura
Zkoušli jste někdy dělat domácí sádlo? Já jsem si koupila sádlo na škvaření a teď si z něj mám udělat škvarky, ale bojím se, že to buď nepoškvařím, nebo že to bude na uhel. Je nějaká doba, po jakou se to musí připravoat a je pomůcka, která mi pomůže určit, že už to je?

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.