× Diskuze a fórum o kráse

Jaké jsou nejlepší kosmetické produkty?

Více
#1 od Schwabka
Odpověděl Schwabka pro téma Jaké jsou nejlepší kosmetické produkty?
Tyto produkty jsou tak pro běžné spotřebitele, kterým jde opravdu jen o to vypadat krásně. Krása je ovšem docela relativní záležitost. Mně v článku chybí zmínka o tom, že ty nejlepší kosmetické produkty by neměly obsahovat přísady na bázi ropy a jiných chemikálí, které jsou prokazatelně zdraví škodlivé. Já osobně budu mít raději vrásky než rakovinu.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

  • admin
  • Avatar uživatele admin Autor tématu
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
Více
#2 od admin
 
V dnešní kosmetice konfiguruje i...

Je těžké se v dnešním trhu zorientovat a koupit si „ideální“ produkt, který vám bude maximálně vyhovovat. Není nad to shlédnout k produktu recenze! Spoustu lidí již umí hledat na internetu a názory lidí sdílet..potom je tu však ještě skupina lidí, která vůbec neví, o čem je řeč. Jak si vybrat ty nejlepší řasenky, krémy proti vráskám nebo nejprodávanější parfémy? Jednoduše podle počtu hvězdiček a hodnocení na internetu.

Každá žena i muž touží vypadat přitažlivě v jakémkoliv věku. Ano, i o tom je výrobní průmysl, který se snaží přiblížit různým věkovým hranicím a individuálně přinést to, co je pro daného člověka tím nejvhodnější. Ne všem se o toto vše ovšem i daří.

Číst více ...

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Čaje