× Diskuze a fórum o hubnutí a dietách

Vegetariánská strava

  • Katarína945
  • Avatar uživatele Katarína945
  • Návštěvník
  • Návštěvník
- #1 od Katarína945
Odpověděl Katarína945 pro téma Vegetariánská strava
Vačšinu roka som vegetariánka, ale niekedy si dám aj maso. Veľmi ma baví experimentovať so šalátmi a najnovšie som prišla na chuť pridávaniu ovocia do zeleninového šalátu. Pre mňa sú ideálnou voľbou GOJI bobule, ktoré pridávam častokrát. Našla som e-shop, kde majú zadarmo prepravu, tak teraz je moja závislosť na maximálnom leveli.
Poslední změna: uživatelem admin.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
#2 od Schwabka
Odpověděl Schwabka pro téma Vegetariánská strava
Podle mě vegetariánů, kteří žijí tímto způsobem, je spousta. Takže to asi jde. Ale chce to vědět, jak se to má správně dělat. Myslím, že je to docela riskantní, obzvláště je-li člověk aktivní sportovec, ale určitě ne nemožné. Rozhodně bych doporučovala konzultaci s odborníkem na toto téma. Tlustého vegetariána jsem ještě neviděla, takže hubnoucí účinek to mít nejspíš bude.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
#3 od Patník
Vegetariánská strava vytvořil uživatel Patník
Ahoj, chtěl bych se Vás zeptat, jestli je možné účinně a zdravě zhubnout pomocí vegetariánské stravy? Jistě to nese velká úskalí a odhodlání pro tento životní styl. Rád aktivně běhám a proto by mě zajímalo i to, jestli bych měl dostatek energie, kdybych nejedl maso? Předem všem moc děkuji za zkušenosti a cenné rady.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Čaje