× Diskuze a fórum o bylinkách

Kopr - opomíjená surovina v jídlech

Více
#1 od kiki
Odpověděl kiki pro téma Kopr - opomíjená surovina v jídlech
Od mala prostě kopr nemůžu cítit, na mě je moc aromatický..

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
#2 od Helena
Odpověděl Helena pro téma Kopr - opomíjená surovina v jídlech
Tak ja jsem v te skupině lidí co kopr nesnáší

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

  • admin
  • Avatar uživatele admin Autor tématu
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
Více
#3 od admin
Kopr - opomíjená surovina v jídlech vytvořil uživatel admin
...

Kopr většinou lidí milují nebo nesnáší. Pojďme si říci, proč bychom ho měli mít rádi nebo ho občas sníst i přes malinký odpor. Kopr totiž obsahuje řadu léčivých účinků, což málokdo z nás asi ví. Možná jen tušíte, že jste si k němu vypěstovali odpor ve školních jídelnách, ale nemusíte z něj vařit jen koprovou omáčku. Kopr se v moderní kuchyni používá i jako přísada do nejrůznějších dipů, pomazánek a polévek. Už to není jen tolik opěvovaná kulajda.

Číst více ...

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Čaje